BLS Dünya Okulu: Greater Noida West'te Eğitimde Mükemmellik

Nigdeli

New member
2020 yılında kurulan BLS World School, hızla yükselerek Greater Noida West'teki (Noida Extension) en iyi 10 okuldan biri haline geldi. Okul bütünsel gelişime değer veriyor, ilk dört yılını başarıyla tamamladı ve şu anda 1.300'den fazla öğrenciden oluşan çok çeşitli bir öğrenci kitlesine gururla eğitim veriyor. Greater Noida West'in önde gelen okullarından biri olan BLS World School, tüm öğrencilerine kaliteli eğitim sağlamaya ve besleyici bir ortam yaratmaya çalışmaktadır.

BLS Dünya Okulu ders dışı etkinliklere büyük önem vermektedir.

Ortaöğretim Merkez Kurulu'na (CBSE) bağlı BLS Dünya Okulu, Greater Noida'daki önde gelen CBSE okullarından biridir. Kurum, ilk grubunun CBSE sınavlarında %100 geçme oranına ulaşmasıyla dikkate değer akademik başarılar elde etti. Okulun müfredatı, her öğrencinin kişisel gelişimini ve gelişimini teşvik ederken kültürel farkındalığı, sporu, yaşam becerilerini, değerleri ve çevre bilincini kusursuz bir şekilde bütünleştirmek için tasarlanmıştır.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

BLS World School'un ana sloganı “Yaşam için Eğitim”, öğrencileri yarının sorumlu küresel vatandaşları olmaya hazırlama konusundaki kararlılığının altını çiziyor. Öğrenci gelişimine yönelik 360 derecelik yaklaşım, öğrencilerin yalnızca akademik olarak başarılı olmalarını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda modern dünyada başarılı olmak için gerekli sosyal becerileri, duygusal zekayı ve sosyal farkındalığı da geliştirmelerini sağlar. Noida Extension'ın önde gelen okullarından biri olan BLS World School, öğrencilerine 21. yüzyılın karmaşıklıklarıyla baş edebilecek araçlar ve zihniyetle donatıyor.

Müfredat, konuya özel bilgi aktarmanın yanı sıra, kişisel ve mesleki başarı için gerekli beceriler olan eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve takım çalışması becerilerini geliştirmeye odaklanır. Ayrıca okul, mezunlarının yalnızca akademik açıdan yetkin değil, aynı zamanda sosyal açıdan bilinçli ve etik açıdan sağlam olmalarını sağlayarak empati, dürüstlük ve çevre bilinci gibi değerleri aşılamaya da büyük önem vermektedir. Eğitime yönelik bu bütünsel yaklaşım, BLS World School öğrencilerinin, topluluklarına ve genel olarak dünyaya anlamlı katkılar sağlayabilecek çok yönlü bireyler haline gelmelerini sağlar.

En son teknolojiye sahip tesisleri, deneyimli öğretim kadrosu ve ders dışı faaliyetlere verdiği güçlü vurgu ile BLS Dünya Okulu, kendisini bölgede eğitim kalitesinin bir simgesi olarak kabul ettirmiştir. Okul, büyümeye ve gelişmeye devam ederken, öğrencilerin tam potansiyellerine ulaşmalarını sağlayan dönüştürücü bir öğrenme deneyimi sağlama misyonuna sadık kalıyor. BLS Dünya Okulu, Greater Noida West'teki en iyi okullardan biri olarak kabul edilir ve sürekli olarak eğitimde yeni standartlar belirlemeye çalışır.

Etkileyici tesisler, zanaatlarına tutkuyla bağlı, deneyimli ve kararlı öğretmenlerden oluşan bir ekip tarafından tamamlanmaktadır. Bu öğretmenler yalnızca kendi konu alanlarında bilgi sahibi olmakla kalmıyor, aynı zamanda öğrencilerin farklı ihtiyaçlarını ve öğrenme tarzlarını karşılayan dinamik, etkileşimli öğrenme deneyimleri yaratabiliyorlar. Onun rehberliği ve mentorluğu sayesinde öğrenciler ilgi alanlarını keşfetmeye, kendilerine meydan okumaya ve yaşam boyu öğrenme sevgisini geliştirmeye teşvik ediliyor.

Bütünsel gelişimin öneminin farkında olan BLS Dünya Okulu, ders dışı etkinliklere büyük önem vermektedir. Okul, spor ve kültür kulüplerinden topluma hizmet girişimlerine ve liderlik programlarına kadar öğrencilere yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri, önemli yaşam becerilerini geliştirmeleri ve akranlarıyla anlamlı bağlantılar kurmaları için çok sayıda fırsat sunar.

BLS DÜNYA OKULU

Adres: HS-03, Sektör 16, Büyük Noida Batı (Noida Uzantısı), UP-201009

E-posta: [email protected]

Telefon: +91 9997 443 666, 0120 2533888, 0120 6857762

Web sitesi: https://blsworldschool.com/

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times'ın gazetecilik/editoryal katılımı yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/tasvip etmez. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya burada ifade edilen/temsil edilen görüşler, görüşler, duyurular, beyanlar, onaylar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.