Pencap, SSF'nin uygulanmasından bu yana trafik kazalarında %25 düşüş kaydetti

Nigdeli

New member
4 Aralık 2024 20:17 IST'de yayınlandı

Başbakan Bhagwant Mann'ın girişimi Sadak Surakhya Gücü, her 30 km'de 5.000 askeri konuşlandırarak Pencap'ta yol güvenliğini artırdı.

Pencap, SSF'nin uygulanmasından bu yana trafik kazalarında %25 düşüş kaydetti

Pencap Sadak Surakhya Gücü (SSF), hızlı ilk yardım sağlamak ve ölüm sayısını en aza indirmek için her 30 km'de 5.000 personeli görevlendirerek yol güvenliğini artırıyor.

Pencap'ta yol güvenliğini önemli ölçüde artıran dönüm noktası niteliğindeki bir hamleyle Başbakan Bhagwant Mann, Sadak Surakhya Gücü'nün (SSF) oluşumuna öncülük etti. SSF, kuruluşundan bu yana Pencap halkı için bir umut sembolü haline geldi ve eyaletteki trafik kazalarının sayısı %25 azaldı.

SSF, kaza durumunda yaralıların hastanelere nakledilmesine destek olmanın yanı sıra, kazanın nedenlerine ilişkin bilimsel araştırmalar da yürütüyor. Her 30 km'de bir stratejik konuma sahip yaklaşık 5.000 personelden oluşan güçlü bir ekiple SSF, bildirilen her olaya sadece birkaç dakika uzaklıkta yardım sağlanmasını sağlar.

Yüksek teknolojiye sahip araçlarla ve en modern araçlarla donatılan SSF, modern trafik yönetiminin zorluklarına karşı iyi bir şekilde hazırlanmıştır. Eğitimli profesyoneller 5 ila 7 dakika içinde müdahale ediyor, acil ilk yardım sağlıyor ve gerekirse mağdurların hastanelere nakledilmesini kolaylaştırıyor; bu da ihtiyaç sahibi kişiler için önemli bir kaynak.

(Bu makale Pencap Hükümeti ile işbirliği içinde hazırlanmıştır)

Daha fazlasını gör